середа, 30 жовтня 2013 р.

Здатна змінити світ.

Вона прокинеться зранку з думками «проклятий будильник», вимкне об’єкт прокльонів і, задумавшись знову повернеться до стіни, щоб додивитися сон. Але, з розчаруванням зрозуміє, що сон уже забула і, напевно, прийдеться таки вставати. Але дає собі ще п’ять хвилин.
         З другим дзвінком будильника вона сповзає з ліжка, лаючи уже себе за те, що лягла спати вчора, а точніше вже сьогодні о пів на четверту ранку через якийсь дурнуватий серіал. А тепер мусить встати о сьомій, щоб не запізнитися. Екзамен же. Сьогодні точно потрібно прийти вчасно.
         Вона підходить до дзеркала – хорошого, яке відображало її на весь зріст і побачила картину, яка мало тішила око. На неї з іншого боку дивилася дівчина середнього росту із заспаним обличчям, чорним скуйовдженим волоссям, яке стирчало в різні сторони і темні мов ніч очі. Навіть зараз, у такому стані вона могла цими очима заворожити будь-кого, не докладаючи особливих зусиль.
         Несхвально похитає головою і, по дорозі до ванної кімнати, увімкне улюблену пісню. Те, що  треба! Вона швидко приведе себе в порядок. Ні, не просто в порядок, а зробить з себе шикарну пані, правда все ще в нічній сорочці.
         Знову підійде до дзеркала – цього разу усміхнеться й підморгне красуні навпроти. Далі все за звичайним планом – сніданок, улюблена кава, без якої, здавалося, світ завмер би на місці, сигарети. Колись вона обов’язково кине. Та чому колись?
         Погляне  з огидою на цигарку і викине у відчинене вікно. Сьогодні. Вона змінить все. Чому? Тому, що вона так хоче.
         Підбере підходящий одяг – зручні джинси і футболку, як завжди. Ще раз підійде до дзеркала і впевнено загляне у чаруючі чорні очі свого віддзеркалення. Сьогодні вони впевнені у власній силі як ніколи. Схвально кивне головою, пошле дівчинці з дзеркала повітряний поцілунок і, наспівуючи ту саму улюблену пісню випурхне з кімнати, мов ластівка з гнізда.

         Так, вона здатна змінити світ!   

Немає коментарів:

Дописати коментар